Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Polen før parlamentsvalget

30. september 2019 kl. 14.00 - 16.00 CEST

Den 13. oktober 2019 er der valg i Polen. Det bliver det første parlamentsvalg i landet, siden Jaroslaw Kaczynski og hans Lov og Retfærdighedsparti (PiS) kom til magten for fire år siden. Siden har den polske ledelse været på kollisionskurs med mange af sine traditionelle venner – ikke mindst når det gælder EU og de demokratiske spilleregler.

Resultatet af det kommende valg bliver derfor afgørende for, hvilken retning Polen bevæger sig i, og det har stor betydning – ikke alene for Danmark og danske erhvervsinteresser – men for hele EU-samarbejdets fremtid. Men hvad er det, der sker i Polen i dag her blot 30 år efter at polakkerne genvandt sin frihed. Er landet på vej til den samme styreform som under kommunismen?

Dansk Byggeri og Det Udenrigspolitiske Selskab har inviteret chefredaktør Jens Mørch, polennu.dk, til at gøre rede for den aktuelle politiske situation i Polen før valget.

Download invitationen

Der er desværre lukket for tilmeldinger. For at komme på venteliste, send dit fulde navn, mail og telefonnummer til katrine@udenrigspolitik.dk med emnefelt “Venteliste Polen”.

Arrangementet bliver livestreamet, så du kan følge med på livestream her

Detaljer

Dato:
30. september 2019
Tidspunkt:
14.00 - 16.00 CEST

Sted

Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
København K, 1358
+ Google Maps