Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Morgen-brief: Folketingspartiernes udenrigspolitik – Det Konservative Folkeparti

26. april 2019 kl. 7.30 - 9.00 CEST

I Det Udenrigspolitiske Selskab ser vi frem mod det kommende folketingsvalg med spørgsmålene: Hvor står Danmark i verden, og hvor skal vi hen?

Vi gør klar til valget med en programserie, hvor vi på skift møder de opstillingsberettigede partiers udenrigsordførere for at lære mere om partiernes udenrigspolitiske visioner. Hver fredag morgen i marts, april og maj byder vi på morgenkaffe, mens vi giver scenen til en udenrigsordfører. Formatet lægger vægt på oplysning mere end debat, og således får ordføreren 30 minutter til at tale om partiets udenrigspolitiske linie, hvorefter der vil blive åbnet for spørgsmål.

Det Konservative Folkepartis udenrigsordfører, Naser Khader, gæster os den 26. april kl. 08.30 i Christianshavns Beboerhus. 

Naser Khader er en kendt stemme i debatten og har markeret sig, ikke mindst i en række debatter vedrørende Danmarks udenrigspolitik i mellemøsten. Khader er uddannet cand. polit., samt er master i teologi fra KU og har tidligere arbejdet som seniorforsker ved den konservative tænketank, Hudson Institute. 

De øvrige fredage i april og maj vil programmet se således ud: 

     
12. april Eva Flyvholm (MF) Enhedslisten
26. april Naser Khader (MF) Det Konservative Folkeparti
3. maj Rasmus Nordquist (MF) Alternativet

 

Den 10. april samler vi alle de deltagende ordførere til en stor debat på Johan Borups Højskole kl. 09.00-10.15. Mere information og tilmelding følger i separat invitation. 

Du tilmelder dig arrangementet med Naser Khader d 26. april via blanketten nedenfor. For at tilmelde dig de andre arrangementer i programserien, bedes du finde hvert enkelt arrangement her.


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
26. april 2019
Tidspunkt:
7.30 - 9.00 CEST

Sted

Christianshavns Beboerhus, ‘Salen’
Dronningensgade 34
København K, 1420
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside