Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Korrespondentbriefing om Kina, Hongkong og handelskrigen

11. september 2019 kl. 7.00 - 8.00 CEST

Kom til korrespondentbriefing med Lene Winther!

Vi inviterer til morgen-kaffe onsdag den 11. september, hvor du kan møde Berlingskes skarpeste udenrigsjournalister til et oplæg og en diskussion om de vigtigste emner på deres dagsorden. 

Nyligt hjemvendt fra Hongkong tager Kina-korrespondent Lene Winther temperaturen på den tilspidsede situation i Hongkong. Carrie Lams regering sidder i saksen mellem tiltagende folkelige protester og svindende tålmodighed fra Beijing. Hvad handler demonstrationerne om, og hvad kan blive Kinas svar herpå? 

Tredive år efter massakren på Den Himmelske Freds Plads er Kina i dag verdens næststørste økonomi, verdens største udleder af CO2 og er den eneste nation med en ambassade i samtlige afrikanske lande, minus Sydsudan og Burkina Faso. Handelskrigen med USA er også ved at manifestere sig økonomisk og politisk. Kina er i rivende udvikling, men imødeser også faldende vækstrater og et stigende pres for demokratisering, eksemplificeret ved demonstrationerne i Hongkong, hvor hundredetusinder har været på gaderne i måneder i protest mod regeringen.

Lene vil briefe os om situationen og de mulige udfald i 40 minutter efterfulgt af spørgsmål og diskussion. Til mødet vil der være morgenkaffe og croissanter; dørene åbner allerede kl 07.45. 

Tilmelding er nødvendig!


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
11. september 2019
Tidspunkt:
7.00 - 8.00 CEST
Begivenhed Kategori:

Sted

Berlingske
Pilestræde 34
København K, 1147
+ Google Maps