Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Iran – sanktioner, særaftaler og sikkerhedspolitik

19. august 2020 kl. 17.00 - 18.30 CEST

Danmarks afgående ambassadør i Iran, Danny Annan, vil i det første fysiske arrangement give sin analyse af Irans op- og nedture, den spændte sikkerhedspolitiske situation, kollapsede atomvåbenaftaler, økonomiske sanktioner og ikke mindst coronapandemiens effekt på landet.

Det Udenrigspolitiske Selskab og Det Krigsvidenskabelige Selskab er glade for at byde velkommen til Danmarks afgående ambassadør i Iran, Danny Annan. Iran er fortsat et højspændt sikkerhedspolitisk omdrejningspunkt grundet USA’s økonomiske sanktioner, folkelig utilfredshed, den havarerede atomaftale samt COVID-19-pandemien, som ramte landet hårdt.

Danny Annan vil på baggrund af sine fem år i Iran komme med sin analyse af situationen i Iran – om Irans op- og nedture gennem hans periode som ambassadør, og særligt hvad de seneste måneder har budt på, de sandsynlige scenarier for den fortsatte udvikling i landet og dets relationer til omverden, samt hvorledes situationen i Iran vil påvirke den danske tilstedeværelse i Irak.

Chefkonsulent med speciale i Afghanistan og den sikkerhedspolitiske udvikling i Mellemøsten ved Forsvarsakademiet David Vestenskov moderer samtalen.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til ambassadøren undervejs.

Arrangementet vil finde sted 19. august kl. 17.00-18.30 ved Forsvarsakademiet i Auditorium 118.

 

OBS: Der vil på grund af forholdsregler vedrørende COVID-19 være begrænset antal pladser, som vil blive besat efter først til mølle-princippet. Bliver du forhindret i at deltage, bedes du derfor også melde afbud til udenrigs@udenrigspolitik.dk, så en anden kan få glæde af pladsen.

 

*** Vores arrangementer er udelukkende for medlemmer. Er du endnu ikke medlem, kan du oprette dit medlemskab her ***

 


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
19. august 2020
Tidspunkt:
17.00 - 18.30 CEST

Sted

Forsvarsakademiet Bygning 118
Ryvangs Allé 1
København Ø, 2100 Danmark
+ Google Maps