Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Er Hviderusland de næste?

12. marts 2019 kl. 15.15 - 17.15 CET

Den internationale presse har de seneste måneder diskuteret om Hviderusland risikerer at blive det næste offer for Putins udenrigspolitik. Præsident Alexandr Lukashenko har åbent advaret imod det, og Kreml er synligt irriteret over dele af Lukashenkos politik. Hvad andet er, at en Union mellem Rusland og Hviderusland vil muliggøre at Putin kan fortsætte som præsident efter 2024. 

profiilikuvaArkady Moshes har arbejdet ved Europainstituttet i Moskva, kortvarigt ved DIIS, og de seneste år ved det finske Udenrigspolitiske Institut (FIIA). Han har især beskæftiget sig med EUs naboskabspolitik, og Ruslands svar herpå. Moshes har været blandt de mest prominente stemmer i debatten om det nyproklamerede ‘Øst-ukraine,’ og har publiceret, både i International Affairs og Post Soviet Affairs. 

Moshes har de seneste år sagt og skrevet en del om Ruslands relation til Hviderusland, ikke mindst i lyset af konflikten i Ukraine; en situation der uværgeligt aktualiserer spørgsmålet om hvad det vil sige at være satellitstat til Rusland, og i hvilken grad Rusland kan forventes, fortsat at yde indflydelse i sit nærområde. 

Arrangementet foregår på engelsk og tilmelding sker via linket herunder : 


    
     
   
This Form has no fields.

 

Detaljer

Dato:
12. marts 2019
Tidspunkt:
15.15 - 17.15 CET
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Auditorium 1.1.18, CSS
Øster Farimagsgade 5
København, 1353 Danmark
+ Google Maps