Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CPH:DOX: ‘Feministeren’ & debat om kvinder på udenrigspolitiske topposter

25. marts 2019 kl. 18.30 - 20.30 CET

Det Udenrigspolitiske Selskab og CPH:DOX gentager det gode samarbejde igen i år. Vi præsenterer den 25. marts verdenspremieren på Viktor Nordenskiölds ‘Feministeren’ om den svenske udenrigsminister, Margot Wallström.

 

Om filmen
Det første, den svenske socialdemokrat Margot Wallström gjorde, da hun i 2014 blev udpeget som landets udenrigsminister, var at lancere en feministisk udenrigspolitik. Sådan! Wallström var allerede kendt for sin feministiske frygtløshed, sit idealistiske og skarpe sind og for sin evne til at svare vittigt igen – og den får hun brug for. For ikke alle verdens ledere synes lige godt om hendes humanistiske projekt. Vi er med på en all-access-kigger i fire år, hvor Wallström mægler i forhandlinger mellem USA og Nordkorea, Saudi-Arabien og Israel. Og hvor hun må lære at bevare roen under dødstrusler.

Efter filmen diskuterer aftenens panel filmen og kvinder i udenrigspolitik generelt. I panelet sidder medlem af Europaparlamantet Margrete Auken (via Skype), forfatter og forsker Drude Dahlerup og direktør for Det Udenrigspolitiske Selskab Charlotte Flindt Pedersen. Diskussionen modereres af chefredaktør for Mandag Morgen Lisbeth Knudsen.

 

Billetkøb

Billetkøb foregår via biografen Empire. For at opnå rabatten skal du reservere billetter online. Følg dette link: Køb billet til ‘Feministeren’.  

Du kan afhente billetterne i biografen  fra den 20. marts og senest aftenen før visningen – altså den 24. marts. Når du afhenter de reserverede billetter, skal du fremvise medlemskort, give dit medlemsnummer eller fremvise emailinvitation til visningen for at opnå rabatten. 

Alternativt kan du også vente med at reservere til selve dagen (25. marts), såfremt der stadig er ledige pladser. Reserverer du på selve dagen, skal du blot afhente billetterne i biografen senest 45 minutter før visningen. Igen skal du fremvise medlemskort eller anden medlemsidentifikation for at opnå rabatten. 

Detaljer

Dato:
25. marts 2019
Tidspunkt:
18.30 - 20.30 CET

Sted

Empire Bio
Guldbergsgade 29F
København N, 2200
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside