Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Besøg den japanske ambassadør med DUS U35

23. april 2019 kl. 15.00 - 17.00 CEST

Japan kan ikke længere slippe afsted med at gemme sig for verden helt ude østpå ved den opgående sol. Der sker mange ting i og omkring Japan: Med et anstrengt forhold til et stadig stærkere Kina, et uforudsigeligt og missil-truende nordkoreansk regime, et USA, der ifølge Præsident Trump må og skal sætte sig selv først, og en frihandelsaftale mellem EU og Japan, der træder i kraft i 2019, hvilket vil få enorm betydning for fremtiden. Der er med andre ord nok grunde til at rette blikket mod øst. 

Derfor inviterer DUS U35 en lille gruppe medlemmer med hjem til den japanske ambassadør i Danmark, Toshiro Suzuki, til en snak om det japansk-danske samarbejde, Japans rolle i verden lige nu, livet som ambassadør og meget mere. Det finder sted den 23. april kl. 16-18. Og du kan komme med!

Til dette eksklusive arrangement vil du få mulighed for at stille alle dine spørgsmål om Japan til den japanske ambassadør, smage lækre japanske snacks og drinks samt møde andre unge med interesse for landet, der skabte Pokémon og Toyota. 

Så kom med, stil alle dine spørgsmål og bliv klogere på det spændende samarbejde, vi har med verdens tredjestørste økonomi.

Men du skal være hurtig. Der er kun plads til 20 deltagere på dette ambassadebesøg. Tilmelding sker efter først-til-møde-princippet via vores hjemmeside. Du kan tilmelde dig via link nedenfor.

Vi glæder os til at se jer!


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
23. april 2019
Tidspunkt:
15.00 - 17.00 CEST
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Japans ambassadørs residens
Søholm Park 5
Hellerup, 2900
+ Google Maps