Bestyrelsen

 

Mathies Duch Gronemann (forperson)
Mathies er 20 år og studerer statskundskab på Københavns Universitet. Ved siden af studiet arbejder han som underviser og mentor for gymnasieelever. Han interesserer sig særligt for klimapolitik, sikkerhedspolitik og FN. Udover sit engagement i U35 er Mathies medstifter af studenterforeningen FOKUS, der arbejder for at informere og skabe debat om klimapolitik.

Nicolai Trudsøe Trock
Nicolai er fuldmægtig i Udlændingestyrelsen. Han har en bachelorgrad i statskundskab og arabisk fra Københavns Universitet og en kandidat i mellemøststudier fra Syddansk Universitet. Han har tidligere arbejdet som forskningsassistent på DIIS, praktikant på Det Danske Repræsentationskontor i Ramallah og som shippinganalytiker hos SeaIntel Maritime Analysis.

Frederik Kofod Klausen
Frederik studerer statskundskab ved Københavns Universitet og nærer stor interesse for dansk udenrigspolitik i almindelighed og dansk sikkerhedspolitik og EU-politik i særdeleshed. Frederik arbejder foruden sit studie som student i forsvarsministeriets forsvars- og sikkerhedspolitiske kontor. Han har desuden en udviklet interesse for russisk udenrigspolitik og historie.

Valdemar Satoshi Røjle Christensen
Valdemar er 25 år og studerer sociologi på Københavns Universitet, hvor han er i gang med at skrive sit speciale. Han arbejder på nuværende tidspunkt som konsulent for FN’s Udviklingsprogram UNDP i København. Han har tidligere arbejdet som konsulent for samme organisation i Bangkok. Ydermere har han tidligere været i praktik på Den Amerikanske Ambassade i København og arbejdet som studentermedhjælper for et japansk firma i Tokyo.

Mikkel Spengler Carlsen
Mikkel studerer Statskundskab ved Københavns Universitet, hvor han er i gang med at skrive sin bachelor om udviklingen på EU’s forsvarsområde.  Ved siden af studiet arbejder han i Forsvarsministeriets kontor for stabiliseringsindsatser og operationer. Mikkels interesser er knyttet op på sikkerhedspolitiske problemstillinger med særlig fokus på internationale stabiliseringsindsatser og samtænkning (bl.a. i regi af Freds- og Stabiliseringsfonden).

Robert Matlok
Robert er 22 år og har en bachelor i Europæisk Business fra Copenhagen Business School. For øjeblikket arbejder han i investeringsbanken SEB. Grundet sin opvækst i det tyske mindretal syd for den tyske grænse har han en stor passion for tysk politik. I kraft af sit medlemsskab af Publicistklubben interesserer han sig også for journalistik, og ikke mindst for mediernes rolle i dagens samfund. Efter sommerferien skal Robert læse sin kandidat i Politisk Kommunikation og Ledelse på CBS, hvilket skal udvikle hans færdigheder inden for den politiske tankegang.

Mehmet Bahadir Dagli
Mehmet er uddannet Cand.merc. i International Business and Management med særlig interesse for international handel, og dets påvirkninger på samfundene, herunder også frihandel med specielt fokus på Euroasia. Mehmet arbejder som konsulent indenfor informationssikkerhed og beskæftiger virker desuden som mentor for unge mellem 18-2, med problemer i skolen af faglig eller social karrakter. Når han skal stresse af så sker det i Cinemateket, hvor han nyder at se film og dokumentarer  fra hele verden. Ellers rejsen han 2-3 gange om året til en hovedstad i Europa, indtil videre er det blevet til 13 hovedstæder, hvor han prøver at forstå dynamikkerne i de forskellige samfund, og dykker ned i forskellighederne for at blive klogere på sig selv og menneskeheden.

Hazel Bolton
Hazel har en cand.mag i russisk sprog og kultur fra Københavns Universitet med sidefag i samfundsfag og kommunikation. Hun har været praktikant på den danske ambassade i Moskva og interesserer sig især for klima- og sikkerhedspolitik samt for, hvordan den teknologiske udvikling former og udfordrer de internationale spilleregler.

Søren Warthoe
Søren, 30, uddannet antropolog fra KU Leuven i Belgien og ba. Psych fra Københavns Universitet. Søren er International Konsulent for AIDS-Fondet, hvor han arbejder med strategiske partnerskaber både politisk og i den private sektor. Hovedfokus er kvinde- og mindretalsrettigheder i bestemte Afrikanske lande. Han er desuden aktiv i flere bestyrelser og styregrupper. På det udenrigspolitiske område er det særligt EU-spørgsmål og klimaspørgsmål der interesserer ham.

Negin Nader Bazrafkan
Negin har iransk baggrund, studerer jura ved Københavns Universitet (kandidat) og skriver bachelorprojekt om radikalisering og ekstremisme i danske fængsler. Når hun ikke nørder lovens ånd, strafferet og retssatsprincipper på jurastudiet engagerer hun sig i det seneste vedrørende international terror og man kan finde hende til stort set alle DJØFs arrangementer. Negin brænder for udenrigspolitik herunder udviklingen i mellemøsten, menneskerettigheder, sikkerhedspolitik og korruption. Negin har tidligere haft praktikophold på Christiansborg som politisk/juridisk rådgiver for tidligere Folketingsmedlem Holger K. Nielsen og har erfaring fra flere advokatkontorer med speciale i strafferet. Aktuelt er hun konsulent og kommunikationsrådgiver i den juridiske virksomhed MyLawStory som arbejder for bedre trivsel og diversitet for både jurastuderende og advokater i branchen. Derudover har hun mange års erfaring som både tolk, skribent og mentor for indsatte i fængsler og unge med diverse problemstillinger. Negin er bredt anerkendt som Danmarks mest inkarnerede fan af Robert De Niro.

Josephine Henrietta Daniel Hansen
Josephine er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet med en dobbeltgrad i international politisk økonomi fra King’s College London. Josephine arbejder som fuldmægtig i Erhvervsministeriets afdeling for Erhvervsregulering og Internationale forhold, og interesserer sig særligt for international handel, konkurrence, skat og digitalisering. Derudover nærer hun stor interesse for street-art og benytter ethvert storbybesøg til at undersøge den lokale street-art scene. 

Toke Hauch Arnoldi
Toke er ved at færdiggøre sin kandidat i Afrikastudier på Københavns Universitet. Ved siden af studiet arbejder han som studentermedhjælper i Udenrigsministeriets kontor for kvalitet og faglighed i udviklingssamarbejdet. Han har tidligere været praktikant på den danske ambassade i Addis Ababa og er desuden frivillig i IMCC udviklingsprojektet FAIR. Toke har en bred udenrigspolitisk interesse, men er i særdeleshed interesseret i politik og udvikling i Afrika syd for Sahara.

Niels Thomsen 
Niels er 24 år og læser international business and politics på CBS, hvor han skal til at skrive speciale. Han interesserer sig især for international handelspolitik samt europæiske og amerikanske anliggender. Gennem sit arbejde som studentermedhjælper i Trafikstyrelsen har Niels også opbygget en interesse for international klimapolitik på transportområdet.