Praktik i Det Udenrigspolitiske Selskab

Published on

Vi søger en praktikant til efteråret, der elsker at arbejde med kommunikation, events og storytelling. Vi bestemmer timetallet sammen i henhold til, hvad dit studie kræver.

Om os:

Det Udenrigspolitiske Selskab er en forening med cirka 1600 medlemmer. Vores formål er at øge interessen for internationale emner og verden omkring os. Vi skaber arrangementer og indhold, der bidrager med nye perspektiver på verden og klæder vores medlemmer godt på til den udenrigspolitiske debat.

Vores aktiviteter:

  • Arrangementer: Vi arrangerer både fysiske og digitale arrangementer for vores medlemmer og andre interesserede. Det er konferencer, debatter, oplæg og webinarer.
  • Udenrigs. Vi udgiver magasinet Udenrigs hver 3. måned. Hvert nummer af Udenrigs har et tema: Det forrige handlede om techudvikling, det seneste om diplomatiet i en usikker verden, og i det næste nummer undersøger vi sammenhænge mellem udenrigspolitik og videnskab.

Vores hold:

Vi er en lille og dynamisk enhed, der består af en direktør, to ansatte og en studentermedhjælper. Du vil derfor indgå i et team, der løfter i flok, og du vil have mulighed for at sætte dit præg på arbejdet.

Som praktikant hos os bliver dine opgaver blandt andet:

  • SoMe: Facebook, Instagram og LinkedInVi vil gerne blive bedre til at lægge videoindhold ud på de sociale medier. Din opgave bliver at se vores digitale arrangementer igennem og klippe en kort video sammen og lægge den op.
    Vi holder desuden vores medlemmer orienteret om vores fysiske arrangementer og artikler på Udenrigs via SoMe. Her bliver din opgave i samarbejde med Ida (kommunikationsmedarbejder) at lave en ugeplan for vores opslag.
  • WordPress og hjemmeside: Vi bruger wordpress til vores hjemmeside, og vi håber derfor at finde en praktikant, der er en (lille) wiz indenfor det.
  • Praktisk afvikling: Når vi holder arrangementer, er der altid tusind ting at holde styr på. Vi klarer det i samarbejde og i godt humør, og din rolle vil være at være en del af dette.
  • Marketing. Vores indhold skal ud til folk – også det, der koster penge. En af dine opgaver er derfor at opsøge virksomheder, der har en international profil.

Vores opgave bliver til gengæld at give dig et godt praktikforløb og nogle gode kompetencer til at tage med fremover. Vi laver i samarbejde en plan, der tager udgangspunkt i de kompetencer, du gerne vil udvikle.

Send en motiveret ansøgning og et CV, hvis disse opgaver har vakt din interesse, til ane@udenrigs.dk.
Stillingen er ulønnet.

Din ansøgning skal være os i hænde senest 22. maj. Samtaler forventes afholdt løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning.

Categories: Nyheder