Bestyrelsen

Formand Kristian Mangor
Kristian er uddannet cand.oecon ved Aarhus Universitet og arbejder i dag ved Ørsted. Han initierede i samarbejde med DUS i København opstarten af DUS Aarhus i 2015. Interessen for udenrigspolitik er en langstrakt affære og Kristian har også brugt en del år i udlandet, bl.a. med en delvis svensk bachelor, et studieophold på Amsterdam Universitet og et års jordomrejse. Kristian interesserer sig især for strukturelle demografiske udviklinger og deres udenrigspolitiske effekter og så har Afrika en særlig stjerne for ham.

Næstformand: Sofie Rose
Sofie er ph.d. stipendiat i statskundskab ved Syddansk Universitet og har en kandidatgrad i international sikkerhed og folkeret. Sofie interesserer sig for konfliktanalyse, menneskerettighedslovgivningen og internationale fredsmissioner. Hun har blandt andet arbejdet for Nonviolent Peaceforce i Myanmar og holdt foredrag om seksuel vold i konflikt zoner.

BestyrelsesmedlemKasper Westberg Holm
Kasper er kandidatstuderende i internationale studier ved Aarhus Universitet. Han interesserer sig blandt for Arktis, sikkerhedspolitik og FN. Kasper har afsluttet sin bachelor i historie ved Aarhus Universtiet, hvor han skrev bachelor om FN’s Havretskonventions betydning for den geopolitiske situation i Arktis. 

Bestyrelsesmedlem: Mikkel Jensen
Mikkel er journaliststuderende ved Danmarks-Medie og Journalisthøjskole, inden da har han studeret historie ved Aarhus Universitet. Mikkel skriver om international politik for mediet Ræson, hvor han også sidder i redaktionen. Dernæst er han ansat i Det Udenrigspolitiske Selskab Aarhus som studentermedhjælper

Bestyrelsesmedlem: Eva Rheimer Andersen
Eva er bachelorstuderende på statskundskab på Aarhus Universitet. Hun er tidligere studerende på Kinastudier på Aarhus Universitet og har derigennem rejst meget i Kina og studeret på Peking Universitet i Beijing. Eva interesserer sig særligt inden for kinesisk kultur, historie og politiske udvikling, samt det dansk-kinesiske forhold.

Bestyrelsesmedlem: Tim Bergholdt Barsøe
Tim læser journalistisk på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han interesserer sig især for amerikansk politik, Afrika og Sydamerika – sidstnævnte efter at have opholdt sig en årrække der.

Bestyrelsesmedlem: Ella Sigrid Loft
Ella studerer statskundskab ved Aarhus Universitet og interesserer sig særligt for forsvarspolitik, FN og korruptions relaterede problemstillinger. Hun har tidligere haft en kort praktik på Den Danske Ambassade i Bangkok i den kommercielle sektion.