Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

U35xDanWatch morgenbrief # 2

31. maj kl. 8.00 - 9.00 CEST

Næste morgenbrief med DanWatch handler om, hvordan Danmark støtter fængsler i Libyen og Somalia på en direkte eller indirekte måde.

Vi dykker ned i to forskellige undersøgelser, som DanWatch har lavet i henholdsvis 2021 og 2019. De har været nede og besøge fængsler i de to pågælende lande, som begge bryder internationale menneskerettighedskonventioner. I Somalia har Danmark været med til direkte at finansere et børnefængsel.

Oplæg vil komme fra DanWatch-journalist, Charlotte Aagard og Jonathan Tybjerg. 

Vi byder på morgenmad, så start din dag med en frisk cykeltur til indre by og få über-relevant viden, inden du drager vider til studie/job!

Dato: Tirsdag d. 31 maj
Tid: Kl. 08.00 – 09.00
Sted: DanWatch, Nørregade 18, 1165 København

U35xDanWatch: I denne serie af morgenbriefs dykker vi én gang om måneden ned i en undersøgelse fra DanWatch. Arrangementerne er kun for U35’ere. Er der en undersøgelse/artikel, du syntes kunne være spændende, at vi tager op? – Så er du meget velkommen til at skrive til meriem@udenrigs.dk.

NB: Da der er et begrænset antal pladser, vil din tilmelding være bindende. Har du ikke mulighed for at deltage alligevel, skal afbuddet ske senest mandag d. 30 maj kl. 8, ellers vil der være et no-show-gebyr på 50 kr. Du kan skrive til meriem@udenrigs.dk for afbud. 


    
     
   

Tilmeld dig her:

Jeg accepterer brug af mine personlige data

Detaljer

Dato:
31. maj
Tidspunkt:
8.00 - 9.00 CEST
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

DanWatch
Nørregade 18
København K, Nørregade 18, 4. 1165 København K Danmark
+ Google Maps